Ons werk

Hebben jullie voorbeelden? Jazeker!

We werken voor veel verschillende klanten. Samen met jou werken we het concept uit, komen we met een voorstel voor de vormgeving en uiteindelijk komt alles samen in de techniek.

Het kan ook zijn dat je al een concept hebt staan en alleen een partij nodig hebt voor de development. Het is voor ons geen probleem om dan alleen de techniek voor onze rekening te nemen. 

Hieronder een selectie van bedrijven waar we voor mochten werken.

Wij nemen alle zorgen graag uit handen

Projecten

Wij maken van een complex project een zorgeloos proces.

Wij hebben veel ervaring met het managen van grote en kleine projecten. Wij brengen de benodigde partijen bij elkaar, bewaken budgetten en respecteren deadlines.

Development

Techniek is onze passie. We streven altijd naar de meest optimale methode voor een project.

We bouwen custom programmatuur om een website of app te realiseren maar mocht de wens er zijn kunnen we ook snel schakelen door met een WordPress template te werken.

Content

Moeite om een website te vullen?

Wij maken een contentstrategie en schakelen de tekstschrijvers, fotografen en illustratoren in om een website tot een aantrekkelijke bron van informatie te maken.

SEO / SEA

Wij zorgen dat je website wordt gevonden door je doelgroep.

Ook helpen we je graag bij andere onderdelen van zoekmachine marketing om je website voor de juiste doelgroep hoog in de zoekresultaten te krijgen.

Hosting

Als een website of app af is, zijn wij nog niet klaar. We zorgen voor de hosting of de plaatsing van een app in de App Store of Google Play store. Verder geven we uitgebreide trainingen. En als je nog vragen hebt, kun je altijd bij ons terecht

Onderhoud

Het belangrijkste is het onderhouden van je website, app of web tool.

Wij werken met een onderhoudscontract. Hiermee ben je iedere maand verzekerd van back-ups en updates zodat alles veilig is en blijft werken zoals het hoort.